Häng med oss på en inspirations- och träningsresa till Losinj i Kroatien 2019


Vilken Dröm!

Att få åka till Kroatien och träna, svettas, umgås och skratta en hel vecka! Detta blir en magisk Träningsresa för ALLA!

Vi åker till hälsans ö Mali Losinj i Kroatien där vi bor på fantastiska Aurora, ett fyrstjärnigt hotell med halvpension med havet som närmaste granne. Losinj är en av dom högst rankade destinationerna i Kroatien, och vi håller verkligen med. Miljön är fantastisk – det är en lugn och väldigt avkopplande plats, rent, fräscht och med kristallklart turkost vatten med mysiga vikar och med närhet till Veli och Mali Losinj - två små pittoreska hamnbyar


Ett brett utbud

Under er vistelse på Losinj kommer vi att erbjuda ett brett utbud träningspass varje dag!

Tänk dig att få möta dagen med en skön Power walk längs med havet i soluppgången och att avsluta med ett svettigt pass innan middagen.

Vi erbjuder olika pass och rörlighetsträning samt föreläsning om träning och hälsa finns också med på schemat. Du har också möjlighet att uppleva den fantastiska utsikten och miljön på cykel.

Inga måsten bara ren njutning på dina villkor!


Vårt mål

Det ingår också en föreläsning för att ge inspiration kring varför du tränar och hur det bidrar till ditt välmående. Vi tränar, solar, badar och njuter av livet i Kroatien. Vårt mål är att ge dig en härlig träningsupplevelse i en magisk och avslappnande miljö! Allt detta i goda vänners lag och med inspirerande ledare som har lång erfarenhet inom tränings/friskvårdsbranschen


Alla kan följa med

Vem som helst kan följa med och det är helt frivilligt att delta i aktiviteterna.

Vi lovar dig en upplevelse med mycket glädje, energi och roliga klasser.

Vare sig du åker själv eller tar med någon så månar vi om gemenskapen och att alla ska trivas. Lär känna nya vänner, slappna av och få massor med energi!

Vi ska ha roligt Tillsammans!

Bildspel klicka här


Aktuella resor

17 september - 24 september


Våra instruktörer på resan i september: Ulrika Bartholdsson och Peo Engdahl


Resans pris 12 690 kr då ingår:

  • Flyg
  • Transfer
  • Boende, del i dubbelrum, parksida (Vill du ha eget boende så tillkommer 2500 kr)
  • Halvpension (Frukost och middagsbuffé)
  • All träning

Har du frågor eller funderingar kontakta Ulrika Bartholdsson via formuläret nedan eller via telefonnummer 070-747 03 08:

Bilder från tidigare resor: