PERSONLIG TRÄNING

INSPIRATION, MOTIVATION OCH RESULTAT

En personlig tränare hjälper dig i din målsättning, motiverar dig till att prestera bättre och nå de resultat du vill ha. Det är en livslång investering i dig själv. Behöver du komma igång med din träning, vill du lära dig mer om skivstångsträning, behöver du gå ner i vikt eller vill du toppa formen? Oavsett mål så kan Träningskompaniets Personliga Tränare vägleda dig rätt


Samarbetet med en personlig tränare (PT) börjar oftast med en kostnadsfri konsultation. Detta för att ni ska funka kemimässigt ihop, du avgör om vi kan stå till din tjänst och din PT avgör om du har rimliga mål. Du får berätta om din träningsbakgrund och eventuella skador. Du och din PT går även igenom hur din livssituation ser ut, vilka möjligheter du har att träna, vilka resultat du vill uppnå eller vilka mål du vill sätta upp.


Kontakta oss enkelt nedan om du vill komma i kontakt med oss PT

Våra personliga tränare


Micke

Mitt namn är Mikael Durenius och jag har arbetat som personlig tränare och fystränare under 17 års tid. Med mig som tränare får du min fullständiga närvaro och fokus, min långa erfarenhet samt fulla engagemang. Jag vill att du ska lyckas med dina mål.


Som personlig tränare förespråkar jag den fria rörelsen, jag använder mig mycket av skivstång, kettlebell och egna kroppen som redskap. Att se din utveckling ur ett helhetsperspektiv ser jag som en självklarhet.


Jag är utbildad på Högskolan i Halmstad och har en kandidatexamen i Idrottspedagogik med intriktning folkhälsovetenskap samt idrottspsykologi. Jag ingår även i Eleikos lärarteam där jag bl.a. undervisar på PT-utbildningen - Lic. Eleiko Personal Trainer - och har examinerat mer än 200 personliga tränare.


Våga satsa på dig själv och investera i din hälsa. Jag hjälper dig att komma igång eller ta dig vidare i din träning. Du kommer inte ångra dig. Ring och boka in ett första möte med mig idag

Anne-lene

Mitt namn är Anne-Lene och har jobbat på Träningskompaniet sedan 2016. För mig som personlig tränare är det viktigt att se dig som kund utifrån dina grundförutsättningar, ditt nuläge och dina önskemål. Med en brinnande passion för träning och med en bakgrund som aktiv handbollsspelare utbildade jag mig till styrketräningsinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare via The Academy våren 2016.


Förutom personlig tränare jobbar jag som gruppträningsinstruktör och ledare för olika ungdomskurser på TK. Vid sidan om är jag engagerad som handbollstränare i Halmstad handboll och ingår i Hallands handbollsförbunds utbildningsteam som föreläsare.


Mitt mål är att kunna öka din livskvalité och din inre kapacitet så du på ett bättre sätt kan utnyttja dina krafter både mentalt och fysiskt för att nå dina mål. Utgångspunkten är en hållnings- och rörelseanalys av dig, den ligger sen till grund för all övrig träning. Boka gärna en gratis konsultation, och kom ihåg det finns inga dumma frågor

peo

Mitt namn är PeO och jag har jobbat på Träningskompaniet som PT i 11 år. Jag är utbildad idrottspedagog, personlig tränare och kostrådgivare. Det bästa med mitt jobb är att få jobba både med människor och träning.


Min tanke med träning, kost och hälsa är att det ska vara roligt, enkelt och utmanande. Vi kommer hitta din nivå tillsammans och skapa klara målsättningar som vi ska jobba med att uppnå. Vi tittar på hur ditt liv ser ut idag, hur mycket tid du har och vad som krävs för att nå dina mål.


Är du villig att göra jobbet så kommer jag stå bakom dig hela vägen till målet. Hör av dig så sätter vi igång!