YOGAKURSER

höstens yogakurs

I höst erbjuder vi åter igen Yoga i kursform. Vi startar med en fortsättningsnivå, för dem som vill fördjupa sig i Yoga och känner sig redo för en högre nivå. Nytt för i höst är att varje kurstillfälle har utökats till hela 75 minuter och i kurspriset ingår en Workshop i Yogans tecken som går av stapeln längre fram i höst!


Kursen leds av vår skickliga Yogaguide Ann-Ki Artursson.

Tisdagar kl 18.10-19.25

Start vecka 35, 15 tillfällen à 75 minuter

Pris 1730 kr (medlemsavgift tillkommer)

En heldags Workshop i höst ingår (värde 995 kr ca)


Anmälan:

Maila till tk@traningskompaniet.com, ring oss på 035-12 44 44 eller besök vår reception!

(Anmälan är bindande. Kurserna är personliga och kan ej överlåtas eller återbetalas. Mot läkarintyg kan de kurstillfällen som medlemmen missar på grund av sjukdom/skada föras över till nästkommande termin. Missade kurstillfällen kan endast tas igen på innevarande kurs. En kurs som TK av någon anledning ställer in betalas självklart kursavgiften tillbaka om medlemmen inte väljer att gå en annan kurs.)


VARFÖR YOGA

Den fysiska yogan tränar både kroppen och knoppen! I den fysiska yogan tränas muskler, leder och bindväv tillsammans med hjärnan. Vi använder oss av olika övningar/positioner och en speciell yogaandning för att bli starkare, mer uthållig, få bättre balans samt öka vår kroppskännedom. Allt anpassat efter den nivå du befinner dig på idag. På köpet tränas vi mentalt och får verktyg att minska på stress och oro, stilla våra tankar och fylla på med energi. Vila och återhämtning är en viktigt del i livet därför avslutas alltid yogaklasserna med avslappning där kroppen och sinnet får vila och återhämta sig för att orka med de utmaningarna som vi möter i livet


FYSISK YOGA PÅ TRÄNiNGSKOMPANIET

Fysisk yoga är en träningsform för hela människan.

Genom olika yogapositioner(asanas) och en medveten andning (Ujjayiandning) uppnår vi många fördelar i kropp, sinne och själ. Det finns olika nivåer, nybörjare, medel och fortsättning, för att du ska hitta en kurs som passar dig.


En regelbunden yogaträning ger:

Ökad flexibilitet och smidighet i hela kroppen

Uthållighetsstyrka

Bättre balans

Ökad cirkulation i muskler, leder och inre organ

Förbättrad hållning och kroppskännedom

Avspända leder och muskler


Fysisk yoga ger också följande effekter(enligt yogisk filosofi):

Renar kroppen från slaggprodukter och gifter

Verkar avstressande på kropp och tanke

Ökad koncentrationsförmåga och större närvaro i nuet