BESKRIVNING AV VÅRA KURSER

  • Mini-Cross

Här får de allra minsta öva på motorik och kroppsuppfattning. På ett lekfullt och roligt sätt!

Med hjälp av hinderbanor och andra enklare redskap.

  • Mini-Dans

Första steget in i dansen värld, på ett lekfullt sätt, där mycket av dansens grundteknik bakas in. Här jobbar vi med att alla ska känna sig trygga i rummet, ha roligt med kompisar, ledare och musiken.

  • Showdance

Här lär vi oss olika Showdanser till populära pop/danslåtar blandat med andra dansövningar. De får även själva vara kreativa och skapa egna delar i danserna. Kursen avslutas med en uppvisning av en eller flera danser.

  • Streetdance

Här testar vi på hip/hop och modern "gatudans". Kursen avslutas med en uppvisning av en eller flera danser.

  • Show & Streetdance

Showdanser till populära pop/danslåtar blandat med hip/hop och modern "gatudans". Kursen avslutas med en uppvisning av en eller flera danser.

  • Familje-Cross

Inne & Ute pass - En kurs för både vuxna och barn/ungdomar 8-15 år. Ett varierat träningspass med en mix av kondition, styrka o rörlighet. Träningen är uppbyggd på stationer med olika övningar. En möjlighet att testa dina gränser och bli riktigt trött. Vuxen använder sitt ordinarie medlemskap, i annat fall betalar denne kursavgift + medlemsavgift.

  • Ungdomsstyrka - Steg I + 2

Under dessa veckor får du en bra bas att utgå ifrån inför vidare träning. Genomgång av kroppens rörelser - knäböj, höftfällning, utfall, drag, press och rotation. Vi lär oss grunderna i styrketräning med hjälp av skivstång, egen kroppsvikt och enklare redskap.

Gymkörkort

Är du 13 år och vill börja träna själv i gymmet? Under 5 tillfällen träffas du och en tränare som lär dig grunderna för att klara dig själv på egen hand i gymmet, utan förälder eller vuxens sällskap. Annars har vi en åldersgräns på 15 år på pass och i gymmet, detta för ungdomarnas säkerhet


Ni går bl a igenom:

Vett & etikett

Säkerhet

Grundrörelser

Grundläggande programdesign - set, reps, vila, volym, intensitet, TUT (time under tension) m m

Teknik


Pris: 2750 kr (5 timmar med tränare)

Efter att du har blivit godkänd av tränaren erhåller du ditt gymkörkort


Har du frågor kontakta Mikael: mikael.durenius@traningskompaniet.com