AKTUELLT

TRÄNINGSRESA TILL LOSINJ

nyhet för barn- & Ungdomar i höst

yogakurs i höst

Efter premiären av vårens träningsresa till Losinj i Kroatien, är det snart dags igen. Den 25/9-2/10 drar vi igen. Resan var en succé och detta är ett tillfälle du bara inte kan missa! Begränsat antal platser så in och boka. För mer information om resan och bokning klicka på knappen nedan

TK Yoga

Äntligen har barnen möjlighet att utöva Yoga och ta del av dess fantastiska effekter. Yoga handlar om att lyssna till sin kropp och att hitta verktyg som kan fungera helande för kropp och knopp. Att utöva Yoga kan hjälpa till att skapa trygghet som är ovärderlig att ta med sig in i vuxenlivet.

För mer information och anmälan klicka på knappen nedan.TK Fys

Gruppen vänder sig till den som vill skapa en bra grund i sin fysiska träning. Kanske som ett komplement till andra idrotter och aktiviteter. Kanske som en möjlighet att komma igång med sin träning. Att på ett varsamt och utmanande sätt slussas in i sin fysiska förmåga. Övningar som utmanar styrka, kondition, koordination och rörlighet. Med olika redskap och kroppen som belastning blir det ett tufft och roligt pass. Passar killar som tjejer!

För mer information och anmälan klicka på knappen nedan.


Höstens Yogakurs

I höst erbjuder vi åter igen Yoga i kursform. Vi startar med en fortsättningsnivå, för dem som vill fördjupa sig i Yoga och känner sig redo för en högre nivå. Nytt för i höst är att varje kurstillfälle har utökats till hela 75 minuter och i kurspriset ingår en Workshop i Yogans tecken som går av stapeln längre fram i höst!