AKTUELLT

HÖSTENS BARN- & UNGDOMSKURSER

Nu kan vi presentera höstens Barn- & Ungdomskurser. Nytt i höst är att vi erbjuder fortsättningsnivå i dans, onsdagar och torsdagar. Mini Cross är flyttad till söndagar, något som efterfrågats! Streetdance på söndagseftermiddag är också en nyhet! Anmäl er idag!


Alla kurser och anmälan hittar du här

team bosse - halmstadmilen

2014 vändes Bosse Bengtssons liv upp och ner då han drabbades av en hjärnblödning. Bosse är medlem på TK har tränat hårt med vår PT Mikael Durenius. I år kommer Bosse springa Halmstadmilen för fjärde gången och samtidigt samla in pengar till Neurofonden. Självklart ska TK hjälpa till!

Han har en målsättning om att kunna samla 100 personer som springer under ”Team Bosse” som antingen springer milen eller halvmilen och dessutom skänker 100 kronor till Neurofonden.


För mer information läs här

Turistkort - nytt för i år

Helt perfekt till dig som är här med jobbet på en längre konferens, kanske här på semester eller hälsar på familjen och har svårt att slita dig från träningen.

Våra turistkort gäller både för gruppträning och gymmet och i priset ingår medlemskapet för den aktiva perioden.


Turistkort 1 vecka - 250 kr

Turistkort 2 veckor - 350 kr

höstens träningsresa till kroatien

Redan nu kan du boka in dig på höstens bästa resa som äger rum mellan 17-24 september. Häng med oss på en oförglömlig resa till magiska Losinj. För mer information klicka här

Yinyoga i sommar, kursform

Under sommaren erbjuder vi Yinyoga i kursform!

Tisdagar kl 18.10-19.10, v.23 - 34 (ej v.29 - 31)

Anmälan/frågor: tk@traningskompaniet.com

3 ggr - 300kr

6 ggr - 600kr